انگیزه می آید و می رود. بیاموزید که چگونه می توانید انگیزه خود را برای مطالعه افزایش دهید و حفظ کنید. انگیزه احساس خوبی دارد ، انرژی بخش است و ما را به انجام کارها سوق می دهد. اما همیشه به طور طبیعی اتفاق نمی افتد و همه ما با دوره های چالش برانگیز یا کندی روبرو می شویم که ایجاد انگیزه در آن دشوار است. در این مواقع ، حضور در کلاس ، انجام تکالیف یا مطالعه برای امتحانات برای ما دشوار است. به همین منظور در این مطلب 7 راه برای ایجاد انگیزه در درس خواندن را با شما به اشتراک میگذاریم.
خوشبختانه روشهای موثر زیادی برای افزایش و حفظ انگیزه برای رسیدن به خواسته های ما در زمان تحصیل در مدرسه و دانشگاه وجود دارد. یکی از قدرتمندترین راه های یافتن انگیزه ، تأمل در دلایلی است که در ابتدا تحصیل را انتخاب کرده اید. شما می توانید لیستی از 3 دلیل اصلی که تصمیم به مطالعه این دوره گرفته اید را بنویسید.
- لیستی از ارزش های خود بنویسید و مرتباً آنها را به یاد آورید
- زندگی خود را در آینده و مدرک تحصیلی خود را چگونه به شما کمک می کند تصور کنید (به عنوان مثال ، شغل ، مهارت ها ، فرصت ها).
- انواع مختلف انگیزه را بشناسید تا بتواند برای شما مفید واقع شود
هدف برای درس خواندن چیست ؟
انگیزه های مثبت و منفی می توانند در شرایط مختلف مثر باشند.چرا که گاهی اوقات ممکن است انگیزه منفی سبب درس خواندن شما شود تصور کنید در یک درس نمره پایینی آورده اید و خانواده از شما انتظار چنین نمره ای را نداشته اند همین موضوع می تواند برای شما انگیزه ایجاد کند تا بیشتر درس بخوانید و نمره پایین خود را جبران کنید پس همیشه انگیزه مثبت نیست که شما را به پایانی خوش نزدیک می کند.
ابتدا عمل کنید و انگیزه در پی آن خواهد آمد
بسیاری از دانش اموزان در دام این فکر قرار می گیرند که ما باید قبل از انجام کاری “انگیزه کافی” احساس کنیم. تحقیقات روانشناختی برعکس این را نشان می دهد – این عمل است که منجر به انگیزه می شود ، که به نوبه خود منجر به عمل بیشتر می شود. این بدان معناست که در برخی مواقع ، ما حتی اگر احساس آمادگی نمی کنیم ، باید شروع کنیم ، با اعتماد به این که انگیزه به دنبال آن خواهد آمد و ما را قادر می سازد تا اقدامات بیشتری را انجام دهیم.
7 راه برای ایجاد انگیزه در درس خواندن
- فرار نکنید :
- اجتناب از کار باعث می شود احساس خستگی کنید. این امر از نظر احساسی خسته کننده تر از این است که ناامیدی خواندن مقاله را پشت سر بگذارید.
- سعی کنید سبک مطالعه خود را بهتر درک کنید :
- چه چیزی کار را برای شما راحت تر می کند؟ همه ما مستعد تجربیات دلپذیر هستیم و طبیعی است که تمایل داریم از کارهای ناخوشایند و خشک اجتناب کنیم. بنابراین سعی کنید تا حد امکان تجربه مطالعه خود را جالب کنید.
- توانایی های خود را زیر سوال نبرید :
- با مقایسه خود با دیگران خود را زیر پا نگذارید.
- روی درس موردنظر تمرکز کنید :
- مهمترین وظایف را در اولویت قرار دهید و از انجام چند وظیفه اجتناب کنید.
- هرگونه مشکل و یا آنچه قصد انجام آن را دارید را با دیگران در میان بگذارید :
- این می تواند به شما در تعامل با فرآیند و شناسایی نکات مهم کمک کند و همچنین می توانید نقطه نظرات و نکات دیگران را بیابید.
- رویکرد محدودی را برای انجام کارهای خود در نظر بگیرید :
- از خود بپرسید “در 2 ساعت آینده چقدر می توانم درس بخوانم؟” به جای “آیا می توانم همه درس ها را انجام دهم؟” به این ترتیب شما به راحتی از حجم مطالعه مورد نیاز خود غافل نمی شوید.
- به یاد داشته باشید که مطالعه می تواند چالش برانگیز باشد و شما را از محدوده راحتی خود خارج کند :
- به فتح کوه دماوند فکر کنید. این آسان نیست و حتی می تواند ناراحت کننده باشد ، اما لذت زمانی به وجود می آید که شروع به دیدن منظره از ارتفاع کرده ، هوای تازه را احساس کرده و وقتی به مقصد می رسید ، احساس موفقیت و رضایت می کنید. بر نتیجه تمرکز کنید و نه تلاش برای رسیدن به آنجا!